SOBRE ADCA

ADCA neix de la voluntat d’un grup de persones de donar a conèixer una línea de treball interior que te per finalitat la plena autorealització de la persona. Tant en termes del descobriment de la realitat essencial, como del significat, el goig i la seguretat interior que implica viure la experiència quotidiana des d’aquesta realitat.

Aquesta línea de Treball interior es basa en els ensenyaments d’Antonio Blay, sistematitzats per Jordi Sapés de Lema, que ha desenvolupat un mètode organitzat i progressiu en base a textos teòrics i exercicis pràctics. L’accent en la pràctica es molt alt; permet recórrer aquest camí a qualsevol persona interessada i fer-ho d’una forma experimental des del primer dia.

Les persones que impulsem ADCA portem bastants anys aplicant aquest camí interior en les nostres vides. Mitjançant aquesta web i les activitats que en ella s’anuncien, volem compartir aquesta experiència i facilitar el seu accés a tothom que pugui estar interessat en un coneixement més profund de si mateix i en un desenvolupament equilibrat i ple de la seva existència.

logo alta res

Objectius

shape1

Despertar a la personalitat

El nostre primer objectiu és adonar-nos que estem identificats amb un model que qüestiona la nostra manera personal de fer i converteix la nostra existència en una croada per a demostrar que som algú digne de consideració i estima. Això és una espècie de malson de la qual hem de despertar per a veure que ja som. I que podem protagonitzar la nostra existència exercitant la capacitat de veure, estimar i fer que ens fa humans.

combined shape

Consciència col·lectiva

Conscients d’aquestes capacitats, l’existència esdevé en una actualització de les mateixes en resposta als estímuls que ens arriben de l’exterior col·lectiu en el qual vivim i participem. En néixer rebem l’arxiu de coneixements, pautes morals de relació i procediments tècnics que la humanitat ha desenvolupat prèviament, però també els problemes per resoldre que ens indiquen com és la nostra missió en l’existència. La consciència només pot ser col·lectiva.

shape

Connexió amb el Ser

La vida que som, la intel·ligència que ens fa conscients i l’amor que ens impulsa a expressar-nos i treballar en la col·lectivitat, ens connecten amb l’essència que som i que s’expressa en tota la realitat que percebem. Buscant la nostra identitat profunda trobem el Ser essencial que es manifesta a través nostre. I això ens fa conscients de la nostra eternitat.

{loadmoduleid 308}

Scroll al inicio